optic del bages

bloc d'experts en visió

Tenim cura de la salut visual i auditiva a l’entorn laboral. Convenis empreses.

Centre Optic del Bages - Óptica, Optometria i audiologia | Tenim cura de la salut visual i auditiva a l'entorn laboral. Convenis empreses.

En un món cada cop més orientat cap a la productivitat, la salut visual i auditiva dels equips de treball es converteix en un factor determinant per al seu benestar. Com afecta gaudir d’una bona visió i audició al dia a dia dels empleats i com el nostre programa integral complementa les pòlisses de salut existents d’una forma inavaluable?

Salut visual i auditiva, peces claus per al benestar i la productivitat.

Els problemes visuals i auditius generen malestar a la persona i conseqüències en el desenvolupament empresarial i personal. Fatiga visual, mals de cap, dolors cervicals, cansament general, aïllament i desconnexió… El nostre programa cerca proporcionar solucions que redueixin aquests símptomes, millorant així el benestar i la comoditat dels empleats.

fatiga visual

Pla de Salut Integral.

Sovint les pòlisses de salut corporatives poden passar per alt la importància de la salut visual i auditiva o abordar-ho d’una forma superficial. El nostre programa s’integra com a complement vital, brindant als empleats i les seves famílies, accés a serveis i productes especialitzats que no solen incloure’s en pòlisses estàndard. A més, no sols busquem resoldre problemes existents, sinó també prevenir-ne de futurs, contribuint així a un entorn laboral més saludable i equilibrat.

Què inclou el nostre programa?

La nostra missió és millorar les condicions dels treballadors en termes de salut visual i auditiva, reduint els riscos i optimitzant la productivitat mitjançant:

Beneficis exclusius: descomptes excepcionals en productes d’alta qualitat, des de muntures i lents graduades fins a ulleres de sol i audiòfons.

Accés a tots els nostres serveis d’optometria i audiologia: som experts en optometria clínica, pediàtrica, control de miopia, ortoqueratologia, teràpia visual i audiologia.

Tracte preferencial a les nostres promocions de contactologia, aniversari i progressius: accés als descomptes una setmana abans que la resta del públic, ampliant així el termini i podent triar entre més productes.

Campanyes informatives de conscienciació trimestrals, accions i sorteigs a RRSS.

Serveis centre òptic del bages

Tens una empresa o treballes en alguna i creus que podríem fer un “match”?

Contacta amb nosaltres i concertarem una reunió per poder-t’ho explicar tot amb detall. Sense cap cost per a l’empresa i només avantatges per als treballadors i les famílies.

  • COB Manresa: C/ Carrasco i Formiguera 36 baixos. 08242. Telèfon: 938 787 229 | 629 884 614
  • COB Sant Vicenç de Castellet: C/ General Prim 5. 08295. Telèfon: 938 330 540 639 683 672
  • Email: info@centreopticdelbages.com

En resum, facilitar l’accés a la salut visual i auditiva als empleats és una inversió directa en el rendiment laboral i el benestar general. El nostre programa ofereix un enfocament integral per abordar aquests aspectes crucials, complementant les pòlisses de salut existents i garantint equips de treball més saludables, feliços i productius.

Parlem?

Més Articles Interessants Per a Ti

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí informatiu i mantingues-te al corrent de les últimes tendències en moda de lents i tecnologia de cura de la vista! Obtingues accés exclusiu a ofertes especials, novetats i consells útils per mantenir una visió saludable. No us perdeu l’oportunitat d’unir-vos a la nostra comunitat d’amants de l’òptica!