optic del bages

bloc d'experts en visió

Que no t’espantin els progressius!

Centre Optic del Bages - Óptica, Optometria i audiologia | Que no t'espantin els progressius!

Si has arribat als 40 anys o més, és probable que hagis començat a notar que necessites unes ulleres noves per veure-hi bé tant de prop com de lluny. Aquest canvi és perfectament normal i es coneix com a presbícia. Tot i això, algunes persones tenen reticències a utilitzar ulleres progressives per por o desconeixement. Avui, a Centre Òptic del Bages, volem desmuntar alguns mites i treure’t totes les pors sobre els progressius.

Mite 1: “Costa adaptar-se als progressius”

És cert que les ulleres progressives requereixen un període d’adaptació, però la majoria de les persones s’hi acostumen en pocs dies. De fet, un 81% manifesta que s’hi ha adaptat durant els 2 primers dies d’ús.

Els ulls necessiten una mica de temps per aprendre a utilitzar les diferents zones de les lents, però amb paciència i ús regular, aquest procés es fa molt ràpidament.

Centre Optic del Bages - Óptica, Optometria i audiologia | Que no t'espantin els progressius!

Mite 2: “No hi veig bé amb els progressius.”

Si les ulleres progressives estan ben ajustades, haurien de permetre’t veure-hi clarament a totes les distàncies. És important que la graduació sigui la correcta i que les ulleres estiguin ben centrades. A Centre Òptic del Bages, ens assegurem que cada parell d’ulleres s’ajusti perfectament a les teves necessitats visuals.

I compte, l’ús de progressius requereix fer petits canvis en la nostra manera de mirar. Són petits ajustos, com acompanyar més la mirada amb el cap, que ens ajudaran a que la visió sigui nítida a qualsevols distància.

Mite 3: “Les lents progressives són molt cares.”

És cert que les lents progressives poden ser més cares que les lents monofocals, però oferim opcions per a tots els pressupostos. A més, durant el mes de juny, aprofitant la paga doble, tenim promocions especials i facilitats de finançament perquè puguis gaudir d’una visió òptima sense preocupacions econòmiques.

A més, fes números? Unes ulleres les duus posades tots els dies entre 2-4 anys. Creus que tenir una bona visió no val menys del que costa 1 cafè al día?

Mite 4: “Les ulleres progressives no són estètiques.”

Avui dia, les lents progressives són totalment transparents i no tenen línies visibles com les bifocals. Això significa que ningú notarà que portes lents multifocals. Pots triar entre una àmplia varietat de muntures modernes i elegants per trobar les que millor s’adaptin al teu estil.

Centre Optic del Bages - Óptica, Optometria i audiologia | Que no t'espantin els progressius!

Consells per Adaptar-te als Progressius

  • Porta-les tot el dia: Com més les portis, més ràpid t’hi acostumaràs.
  • Mou el cap, no només els ulls: Això t’ajudarà a trobar la zona de visió correcta per a cada distància.
  • Sigues pacient: Potser et costi uns dies o setmanes, però val la pena per la comoditat que ofereixen.

Vine a Centre Òptic del Bages! No deixis que la por t’impedeixi gaudir d’una visió clara i còmoda a totes les distàncies. A Centre Òptic del Bages, tenim un catàleg molt ampli per satisfer totes les necessitats visuals i totes les butxaques. Demana cita i t’assessorarem per assegurar-nos que tinguis la millor experiència possible. Demana la teva cita ja!

Més Articles Interessants Per a Ti

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí informatiu i mantingues-te al corrent de les últimes tendències en moda de lents i tecnologia de cura de la vista! Obtingues accés exclusiu a ofertes especials, novetats i consells útils per mantenir una visió saludable. No us perdeu l’oportunitat d’unir-vos a la nostra comunitat d’amants de l’òptica!