Política De Privadesa

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Rosa Maria Pares Domingo. amb CIF 39684115F i domicili social situat a , amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, Rosa Maria Pares Domingo informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats amb anteriMentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

Rosa Maria Pares Domingo informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que Rosa Maria Pares Domingo es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que us confereix la normativa vigent en protecció de dades podreu exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les vostres dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament. d’aquests, dirigint la vostra petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@centreopticdelbages.com.

Així mateix i d’acord amb allò establert a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, a l’article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del vostre interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

□ He llegit i accepto rebre publicitat o informació promocional de Rosa Maria Pares Domingo.

□ He llegit i no accepto rebre publicitat o informació promocional de Rosa Maria Pares Domingo.

Us informem que podreu revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l’adreça de correu electrònic: info@centreopticdelbages.com.

Podrà adreçar-se a lAutoritat de Control competent per presentar la reclamació que consideri oportuna.