Òptica i Optometria

Els nostres serveis

Oferim una àmplia gamma de serveis d’optometria i cura de la vista per satisfer totes les necessitats. Des d’exàmens de la vista i lents de contacte fins a muntures de disseny i ulleres de sol d’alta qualitat, el nostre equip d’experts és aquí per ajudar-te a aconseguir una visió clara i saludable.

optica infantil

INFANTIL

Des de ben petits cal realitzar un control optomètric, sobretot si hi ha antecedents familiars de problemes a la vista. A partir dels 6 mesos es pot fer la primera valoració i, si tot és correcte, es recomana fer revisions anuals. A Centre Òptic del Bages som especialistes en visió pediàtrica.

Més del 80% de la informació que els nens reben a l’escola els arriba a través dels ulls. Un bon estat dels conductes visuals és essencial perquè els alumnes puguin desenvolupar el seu aprenentatge d’una forma correcta. El Centre Òptic del Bages col·labora amb centres psicopedagògics i escoles per estudiar aquests problemes.

L’increment de la miopia causa inquietud. En nens i adolescents és freqüent trobar-nos amb augments importants d’aquest trastorn en períodes curts de temps. A Centre Òptic del Bages disposem de diferents eines per intentar controlar-ne la incidència.

ADULTS

Fem exàmens optomètrics adequats a les necessitats visuals de cada pacient: xofers, treball amb ordinador, treball en una cadena de muntatge, control de qualitat, establiment comercial… Per a cada feina les necessitats visuals varien.

optica adultos
optica jubilados

3ª EDAT

A més de les proves adequades per a la visió de la gent gran, oferim preus especials en les visites optomètriques i en les ulleres graduades.

Comptem amb un retinògraf d’última generació que permet obtenir un mapa de la retina. Prova totalment aconsellable per valorar i detectar possibles patologies.  

Prova totalment inocua i aconsellable

TERÀPIA VISUAL

Els nostres professionals van introduir al Bages, en primícia, aquesta tècnica tant poderosa. Actualment oferim aquest servei a Centre Òptic del Bages.

Comptem amb el reconeixement de l’Associació Catalana d’Optometria i Teràpia Visual com a especialistes en optometria i teràpia visual i comptem amb mes de 25 anys d’experiència professional oferint aquests serveis al Bages. Vegeu especialistes a www.acotv.org.

La teràpia visual és un tractament optomètric individualitzat. Consta d’un programa d’exercicis destinat a millorar les habilitats visuals que es troben reduïdes i que disminueixen el rendiment escolar, en el cas dels nens, i el de diferents activitats professionals, esportives i de rehabilitació post-traumàtica en els adults.

El seu objectiu és aconseguir optimitzar el rendiment de la visió, utilitzant com a eines un conjunt d’exercicis visuals específics, d’eficàcia demostrada.

terapia visual
optometria

OPTOMETRIA

L’optometria és la ciència que estudia el sistema visual, les seves alteracions no patològiques i els tractaments òptics i optomètrics, així com també les normes de salut i higiene visual.

  • ASTIGMATISME
  • HIPERMETROPIA
  • MIOPIA
  • PRESBÍCIA
  • AMBLIOPIA (ull gandul)

Progressius

Estem especialitzats en vidres progressius: no tots els progressius són iguals!

Cada dia som més exigents amb els nostres ulls. L’ús dels mòbils, les tauletes, els ordinadors … fa que el dia a dia sigui molt més intens. Ens cal més agilitat i adaptabilitat, especialment en distàncies curtes.

Actualment, al mercat hi ha moltes ofertes de vidres de baix preu, però la qualitat és molt important. No te la juguis!

La nostra lent progressiva cal que ens respongui i és important que els nostres ulls gaudeixin d’una visió precisa. És per això que des del Centre Òptic del Bages et volem oferir els progressius més adequats a les teves necessitats, perquè milloris el teu confort i seguretat visual, i estalviïs sense renunciar a la qualitat.

Ulleres Esportives

Muntures especialment dissenyades per tal de complir les necessitats en el mon de l’esport, homologades i aprovades per les principals federacions esportives.

Fabricades amb materials d’última generació, per tal d’aportar a l’usuari la màxima resistència, seguretat, protecció i confort.

homologades1
Centre Optic del Bages - Óptica, Optometria i audiologia|Óptica

Muntures Infantils

Quan hem d’escollir una muntura per a un nadó o un nen de curta edat, la comoditat és el més important si volem que les porti sempre posades. Tenim les muntures Miraflex i Nano. Són toves, còmodes, flexibles, irrompibles… fabricades amb silicona, sense peces de metall ni frontisses..

Aquestes muntures estan dissenyades per especialistes i fabricades amb els requisits i les recomanacions dels professionals de la salut ocular.

Són funcionals, tant per a les activitats diàries com per a la pràctica d’esport.

Centre Optic del Bages - Óptica, Optometria i audiologia|Óptica

Ulleres de Protecció Laboral

L’ objectiu és proporcionar una protecció eficaç d’accord amb les necessitats de cada lloc de treball.

Les ulleres de seguretat graduades són ulleres que han estat sotmeses a importants proves per tal de garantir la protecció de determinats riscos laborals.

El Reial Decret 1407/1992 especifica que el fabricant és qui certifica la ullera. Aquest certificat engloba: Muntura + vidres + muntatge. El nostre fabricant és líder en ulleres de seguretat graduades.

Productes homologats pels Organismes Europeus competents.

gafas de proteccion ocular