Contactologia

Els nostres serveis

Et podem oferir les millors sol.lucions en contactología.

Les lents de contacte són les millors aliades per al tractament de la majoria dels problemes refractius. Es parla de lents toves o de lents semirígides o permeables. Les podem classificar en:

  • Lents d’hidrogel de silicona (toves): diàries, mensuals, trimestrals…
  • Lents rígides permeables al gas ( semirígides).
  • Lents per a ortoqueratologia.
  • Lents per a queratocon.
  • Lents para presbícia (vista cansada).
  • Lents per a nistagmus (moviment constant, repetitiu i involuntari dels ulls).
  • Lents per a anirídia (absència d’iris).
  • Lents especials post-cirurgia.
CONTACTOLOGIA
Centre Optic del Bages - Óptica, Optometria i audiologia|Contactologia

AMIOPIK (Control de la miopia)

Estem molt contents de poder oferir-vos una eina més per al control de la miopia. Es tracta d’unes lents de contacte toves, de disseny especial, indicades per a frenar-ne l’augment, un mal de cap per a molts joves.

Aquestes lents de contacte ja fa 10 anys que estan al mercat però no ha sigut fins ara que s’ha aprovat l’estudi científic i que se n’ha fet ressò mediàtic.

Tenim el plaer de comunicar-vos que disposem dels mitjans i la tècnica per a poder-vos-les oferir i controlar, encara millor, la miopia.

Si ja fas servir lents de contacte toves, podràs evitar el creixement de la teva miopia canviant, tan sols, el disseny de les lentilles.

Si no en fas servir i veus que la miopia t’augmenta, a més de la teràpia visual i la ortoqueratologia, ara també tens aquesta eina per a poder escollir la teva millor opció pel control de la miopia.

ORTOQUERATOLOGIA (Orto-K)

Els professionals de Centre Òptic del Bages, amb les tècniques més avançades en el món de la contactologia, van incorporar el tractament d’ortoqueratologia al Bages, ara ja fa uns 25 anys. L’ortoqueratologia és un tractament reversible i segur. És una tècnica de correcció de la miopia que permet veure-hi bé de dia sense necessitat de portar ulleres o lents de contacte.

Es tracta de dormir amb unes lents de contacte que modelen la còrnia d’una forma controlada i aconsegueixen reduir la miopia. Aquestes lents actuen durant les hores que dormim i, gràcies al seu disseny especial i al material de gran permeabilitat i biocompatibilitat, són perfectament tolerades durant la nit. És una tècnica aprovada per la FDA (agència estatal americana que homologa els medicaments), fet que li dóna totes les garanties de que s’han efectuat els controls pertinents abans d’aprovar-la.

ORTOQUERATOLOGIA
QUERATOCON

QUERATOCONO

Un queratocon és una patologia corneal en què la còrnia s’aprima i es deforma formant un con. Quan això passa l’agudesa visual (la qualitat de la visió) va disminuint i no millora completament ni amb ulleres. La solució és l’ús d’unes lents de contacte RPG especials. És molt important fer una bona adaptació per ajudar a frenar l’evolució del queratocon i aconseguir una agudesa visual òptima.