optic del bages

bloc d'experts en visió

Com funciona una lent progressiva?

Com funciona una lent progressiva?

Les lents progressives, també conegudes com a lents multifocals, són una excel·lent opció per a les persones que necessiten correcció visual tant per a la visió de lluny com de prop, però prefereixen no fer servir lents bifocals o trifocals. A diferència de les lents bifocals o trifocals, les lents progressives no tenen línies visibles a la superfície de la lent i, al seu lloc, utilitzen una tecnologia avançada per proporcionar una transició suau entre les diferents zones de correcció visual.

Aleshores, com funcionen les lents progressives? En lloc de tenir dues o tres àrees de correcció visual clarament definides, com les lents bifocals o trifocals, les lents progressives tenen una zona de correcció visual graduada que va des de la potència de la correcció de lluny a la part superior de la lent fins a la potència de la correcció de prop a la part inferior de la lent. La zona intermèdia de la lent proporciona una transició suau entre la correcció de lluny i la correcció de prop.

La tecnologia utilitzada a les lents progressives és molt avançada i es basa en la capacitat de la lent per refractar la llum de manera diferent en diferents àrees de la lent. La zona superior de la lent està dissenyada per proporcionar la potència de correcció necessària per veure objectes llunyans amb claredat, mentre que la zona inferior de la lent proporciona la potència de correcció necessària per veure objectes propers amb claredat. La zona intermèdia de la lent es gradua gradualment per proporcionar la transició suau entre les dues zones de correcció visual.

En conclusió, les lents progressives són una opció popular per a les persones que necessiten correcció visual per a la visió de lluny i de prop, però prefereixen no fer servir lents bifocals o trifocals. Aquestes lents utilitzen una tecnologia avançada per proporcionar una transició suau entre les diferents zones de correcció visual i estan dissenyades per refractar la llum de manera diferent a diferents àrees de la lent. Si esteu considerant lents progressives, parla amb un professional de la visió per determinar si són adequades per a tu.

Més Articles Interessants Per a Ti

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí informatiu i mantingues-te al corrent de les últimes tendències en moda de lents i tecnologia de cura de la vista! Obtingues accés exclusiu a ofertes especials, novetats i consells útils per mantenir una visió saludable. No us perdeu l’oportunitat d’unir-vos a la nostra comunitat d’amants de l’òptica!