Audiologia

Els nostres serveis

4 consells per tenir cura de la teva audició

Dels 5 sentits dels que està dotat el ser humà l’oïda ès el mes important juntament amb la vista. Tenir una bona audició és fonamental per a la nostra qualitat de vida. Ens permet comunicar-nos amb els altres, gaudir de la música, percebre els sons de la natura, i estar alerta als perills que ens envolten.
Per això,
tenir cura de la nostra audició des de ben petit és crucial per evitar problemes futurs.

La prevenció pot ser la millor cura, per això et volem donar alguns
consells per gaudir d’una bona audició:

AUDIFONOS

El soroll fort pot danyar les teves oïdes de manera irreversible. Fes servir taps o auriculars amb cancel·lació de soroll en ambients sorollosos i evita escoltar música a volums molt alts.

Utilitza solucions suaus i evita introduir-hi objectes estranys, com a bastonets de cotó.

Les infeccions a la orella poden afectar la teva audició. Renteu les vostres mans amb freqüència i eviteu compartir objectes personals, com audiòfons o auriculars.

Fins i tot si no tens símptomes. És recomanable fer-se una revisió auditiva almenys una vegada a l’any per detectar possibles problemes a temps.

Si vols més informació o tens dubtes et recomanem visitar el Centre Òptic i Auditiu del Bages. Fa més de 25 anys que tenen cura de la nostra salut visual i ara també l’auditiva, donant servei a Manresa i Sant Vicenç de Castellet… DEMANA CITA !!!!!

Tinguis l’edat que tinguis no arraconis la teva salut auditiva.

salud_auditiva
salud_auditiva