optic del bages

bloc d'experts en visió

5 consells per tenir cura de la teva audició

Som el teu centre auditiu

Dels 5 sentits dels que està dotat el ser humà l’oïda es el mes important juntament amb la vista.

Tenir una bona audició és fonamental per a la nostra qualitat de vida.

Ens permet comunicar-nos amb els altres i estar connectats amb el món. Per això, tenir cura de la nostra audició des de ben petit és crucial per evitar problemes futurs.

Aquí et deixem 5 consells per a tenir cura de la teva salut auditiva:

  1. Protegeix les teves oïdes del soroll excessiu: el soroll fort pot danyar les teves oïdes de manera irreversible. Fes servir taps o auriculars amb cancel·lació de soroll en ambients sorollosos i evita escoltar música a volums molt alts.
  2. Neteja les teves orelles amb compte: utilitza solucions suaus i evita introduir-hi objectes estranys, com a bastonets de cotó.
  3. Mantingues una bona higiene: les infeccions a la orella poden afectar la teva audició.
  4. Renteu-vos les mans amb freqüència i eviteu compartir objectes personals, com audiòfons o auriculars.
  5. Fes-te revisions auditives periòdiques: fins i tot si no tens símptomes. És recomanable fer-se una revisió auditiva almenys una vegada a l’any per detectar possibles problemes a temps.

A Centre Òptic i Auditiu del Bages fa més de 25 anys que tenen cura de la nostra salut visual i ara també l’auditiva, donant servei a Manresa i Sant Vicenç de Castellet…

Demana cita aquí i aconsegueuix el teu examen auditiu complet gratuït!

Tinguis l’edat que tinguis no arraconis la teva salut auditiva.

Més Articles Interessants Per a Ti

Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te al nostre butlletí informatiu i mantingues-te al corrent de les últimes tendències en moda de lents i tecnologia de cura de la vista! Obtingues accés exclusiu a ofertes especials, novetats i consells útils per mantenir una visió saludable. No us perdeu l’oportunitat d’unir-vos a la nostra comunitat d’amants de l’òptica!